FREE SHIPPING OVER € 100.00
0
0 Προϊόντα - 0.00
Wishlist

How to make an order

Βήμα 1: Εγγραφή & Σύνδεση

Βήμα 2: Αναζήτηση & Είδη Προσθήκη στο καλάθι αγορών

Βήμα 3: Επιλέξτε Αποστολές & Τρόποι Πληρωμής

Βήμα 4: Πλήρης Λεπτομέρειες παραγγελίας



Ναυτιλία & Χειρισμός

Προορισμοί

Στέλνουμε σε όλες σχεδόν τις χώρες. Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που ισχύουν για ορισμένα προϊόντα, καθώς και ορισμένα προϊόντα δεν μπορούν να αποστέλλονται σε ορισμένους προορισμούς. Αν δεν είμαστε σε θέση να μεταφέρει το προϊόν σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τη διεύθυνση στην αγγλική γλώσσα, μπορεί να βοηθήσει η ναυτιλιακή εταιρεία είναι εύκολο να διαβάσει και να χειριστεί το πακέτο.



Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του checkout αντιπροσωπεύουν πραγματικές τιμές για τις περισσότερες χώρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ποσοστά ναυτιλίας μπορεί να είναι υψηλότερη από ό, τι έχουμε αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώσει για τυχόν επιπλέον χρεώσεις και αναμένουν την επιβεβαίωσή σας πριν από την επεξεργασία της παραγγελίας ή της συναλλαγής σας.



Ημερομηνία αποστολής Διαθεσιμότητα

Πρέπει να είναι διαθέσιμα για τη ναυτιλία μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή έχει καθαρίσει.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι κάθε διαθεσιμότητα ναυτιλία ή τις ημερομηνίες παράδοσης, ώρες ή περιόδους που αναφέρονται εδώ, ή αλλιώς εισηγμένες ή κοινοποιούνται σε εσάς με οποιαδήποτε μορφή ή τρόπο, είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν είναι εγγυημένη, και μπορεί να υπόκειται σε καθυστερήσεις για μια ποικιλία λόγους, μερικά από τα οποία μπορεί ή δεν μπορεί να είναι εντός του ελέγχου μας. Για παράδειγμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, η τελωνειακή αρχή μπορεί να σας κρατήσει τα προϊόντα σας, η οποία μπορεί να καθυστερήσει την ημερομηνία παράδοσης. Με εξαίρεση όσα προβλέπονται στην επόμενη παράγραφο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση (για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία, και εάν ή όχι υπό τον έλεγχό μας).

Αν κάποιο προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει για παράδοση από εσάς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία παραγγελία ή πράξη που σας έγινε δεκτή και η πληρωμή σας ελήφθη, ή από την ισχύουσα εκτιμάται εισηγμένες ή ημερομηνία παράδοσης, ανάλογα με το ποια είναι μεταγενέστερη, τότε οποιοδήποτε από τα μέρη μπορεί να απορρίψει, να ακυρώσει ή να τερματίσει εντολής ή της συναλλαγής σας, στην οποία περίπτωση η μόνη και αποκλειστική ευθύνη μας, και η μόνη και αποκλειστική σας αποζημίωση, όσον αφορά την καθυστερημένη ή μη παράδοση και η συνακόλουθη απόρριψη, ακύρωση ή διακοπή, θα πρέπει να είναι μόνο η επιστροφή (χωρίς τόκους) από οποιαδήποτε πληρωμή που μπορεί να έχουν ήδη γίνει για την εν λόγω εντολή ή συναλλαγή.
.