FREE SHIPPING OVER € 100.00
0
0 Προϊόντα - 0.00
Wishlist

Anker Soundcore Life Note True Wireless Earphones Black
Βάρος: 1.000 kg Μέγεθος: 1 Kωδικός: EARPHONES
Περιγραφή
Έως και 40 ώρες παιχνιδιού

Μία φόρτιση σάς προσφέρει 7 ολόκληρες ώρες ακρόασης, ενώ η θήκη φόρτισης το επεκτείνει σε 40 ώρες. Όταν βιάζεστε και χρειάζεστε γρήγορα ρεύμα, απλά φορτίστε για 10 λεπτά και κερδίστε έως και 1 ώρα παιχνίδι.
4 μικρόφωνα για κρυστάλλινες κλήσεις

Κάθε ακουστικό διαθέτει δύο μικρόφωνα με μείωση θορύβου διαμόρφωσης δέσμης και τεχνολογία cVc 8.0 για ανώτερη φωνητική βελτίωση και καταστολή θορύβου φόντου. Αυτό διασφαλίζει ότι η φωνή σας ακούγεται καθαρά από την άλλη άκρη—χωρίς παρεμβολές.
Απίστευτος Ήχος

Τα προγράμματα οδήγησης γραφενίου του Life Note ταλαντεύονται με εξαιρετική ακρίβεια για να δώσουν στη μουσική σας μια ευρύτερη ηχητική σκηνή με εξαιρετική ακρίβεια και ευκρίνεια σε όλο το εύρος συχνοτήτων. Τα μπάσα ενισχύονται περαιτέρω έως και 43% από την αποκλειστική τεχνολογία BassUp που αναλύει τις χαμηλές συχνότητες σε πραγματικό χρόνο και τις εντείνει αμέσως. Ο ήχος aptX σάς επιτρέπει να κάνετε ροή μουσικής με ποιότητα ήχου που μοιάζει με CD χάρη στη μετάδοση χωρίς απώλειες μεταξύ της συσκευής σας και των ασύρματων ακουστικών.
Αδιάβροχο

Τα ασύρματα ακουστικά Life Note διαθέτουν προστασία κατά των υγρών με πιστοποίηση IPX5. Το αδιάβροχο περίβλημα σάς επιτρέπει να συνεχίσετε τη συνομιλία σας και την αναπαραγωγή της μουσικής—ακόμα κι αν σας πιάσουν έντονες βροχοπτώσεις.
Σύζευξη ενός βήματος

Η ιδιόκτητη τεχνολογία μας PUSH AND GO απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης, ώστε όταν αφαιρείτε τα ασύρματα ακουστικά από τη θήκη φόρτισης, θα συνδέονται αυτόματα στην τελευταία ζευγοποιημένη συσκευή.